Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Новий мобільний ЦНАП для Центру «Віза»: наближаємо адміністративні послуги до мешканців міста

Створено: 2024-07-16 09:42:43Оновлено: 2024-07-16 09:45:02

За  проєктом «EU4Recovery — Розширення можливостей громад в Україні», який упроваджує UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу в партнерстві з Міністерством цифрової трансформації Криворізька міська територіальна громада, а також ще п’ять громад Дніпропетровської та Миколаївської областей отримали спеціалізовані автомобілі для надання адміністративних послуг «Мобільний ЦНАП».

Мобільний ЦНАП — це спеціальний автомобіль, обладнаний робочими місцями адміністраторів та необхідною технікою для надання адміністративних послуг. Сервіс особливо важливий для людей старшого віку, осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення, а також мешканців віддалених мікрорайонів нашого великого міста.

І це додаткові переваги та поштовх для подальшого розвитку мобільного сервісу Центру «Віза», з яким добре знайомі криворіжці, а також внутрішньо переміщені особи, які обрали для себе Кривий Ріг місцем свого проживання. Адже ми завжди працюємо там, де потрібні!

Центр «Віза» («Центр Дії») #Ваша довіра - наш досвід!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» «Центр «Дії»:

 https://viza.kr.gov.ua/

 [email protected]

 

16 липня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради