Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

До уваги мешканців міста!

Створено: 2014-07-16 15:19:51Оновлено: 2014-07-17 16:20:47

До уваги мешканців міста!

Купуйте криворізьке - споживайте криворізьке!
Підтримуйте місцевого виробника!

За ініціативою міського голови Вілкула Ю.Г. та відповідно до рішення виконкому Криворізької міської ради від 14.03.2012 № 80 «Про впровадження проекту «Марка якості «Криворіжжя» запроваджено муніципальний проект «Марка якості «Криворіжжя», реалізація якого спрямована забезпечення городян високоякісними продовольчими товарами та   підтримку місцевих товаровиробників.

Слід відмітити, на сьогодні 55 найменувань продовольчих товарів 17-ти підприємств з даним логотипом користується великим попитом у криворіжців.

 Це - паста томатна «33 Помідора» (виробник ТОВ «АСС»), молоко «Українське» (ПрАТ «Криворізький міський молокозавод №1»), батон «Квітневий» (ПАТ «Криворіжхліб»), хліб «Петрівський» (ТОВ «Днєстр»), торт «Святковий» (ПП «Діалог-Оптіма»), хліб «Літній» (ПрАТ «Інгулецький хлібозавод»), сметана15%, 21% жиру ТМ «Добряна» (ДП «Агролайт»), вода питна очищена негазована «Геліос» (ТОВ «Геліос») та інші. 

 З повним переліком учасників проекту та їх продукцією можна ознайомитися на сайті «Криворізький ресурсний центр» (krogerc.info).

Варто зазначити, нарікань на якість цієї продукції не надходило.

Запорукою успіху виготовлення цієї якісної, безпечної, корисної та смачної продукції є:

  • використання натуральної високоякісної сировини при виготовленні продукції;
  • суворе дотримання та контроль всіх технологічних процесів виробництва;
  • значний досвід та висока кваліфікація виробників.

Якість і безпека цієї продукції контролюється на всіх етапах від виробництва до полиць магазину.

Шановні споживачі! Купуйте рідне, купуйте криворізьке – відчуйте теплоту й турботу місцевих виробників! Будьте патріотами Кривого Рогу!

Криворізьку продукцію на полицях магазинів можна легко упізнати, адже на ній наклеєно спеціальний знак – логотип із написом ««Марка якості «Криворіжжя». Смакові та якісні характеристики продукції гарантовані!

Купуючи криворізьке,  ми тим самим стимулюємо місцевого товаровиробника,  який у свою чергу, зможе нарощувати виробництво, збільшувати кількість робочих місць, платити податки, та розвивати економіку як Кривого Рогу,  так і Дніпропетровщини, так і країни в цілому. 

Звертаємося до всіх суб’єктів господарювання, які здійснюють виробництво та реалізацію продуктів харчування у місті, які мають бажання заявити про високу якість своєї продукції, взяти участь у проекті «Марка якості «Криворіжжя». Додаткову інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті ДП «Кривбасстандартметрологія» в мережі Інтернет (http://www.krivbasscenter.dp.ua/марка_якост.htm), за адресою: 50005  м. Кривий Ріг, вул. Орджонікідзе, 23, тел. 407-09-37.

Відділ з питань захисту прав споживачів апарату міської ради і виконкому

16 липня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради