Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Потрібна кадастрова довідка з містобудівного кадастру? Вам до Центру «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2024-05-16 11:03:31Оновлено: 2024-05-16 11:05:03

Кадастрова довідка – це документ, що містить запитувані споживачем офіційні відомості містобудівного кадастру, що характеризують діючі на певній території містобудівні регламенти та інші умови провадження містобудівної діяльності, містобудівні умови та обмеження, а також (у разі наявності) вимоги та обмеження щодо використання земельних ділянок і розташованих на них об'єктів  нерухомості, інші довідкові відомості з інформаційних ресурсів  містобудівного кадастру.

Щоб отримати кадастрову довідку звертайтеся до найближчого територіаль-ного підрозділу Центру «Віза» («Центр Дії»), надавши: заяву  та графічні матеріали в довільній формі з місцем розташуванням об'єкта.

Замовити послугу просто!

Заява та пакет документів подаються в Центр «Віза» («Центр Дії») особисто або через законного представника, надсилаються поштою, або у випадках, передбачених законом, за допомогою засобів телекомунікаційного зв’язку.

Термін надання послуги: 10 робочих днів. Послуга надається безоплатно.

Територіальні підрозділи Центру «Віза» («Центр Дії») працюють у кожному районі нашого міста, де завжди готові Вам допомогти! Місцезнаходження та графік роботи можна переглянути за посиланням: https://viza.kr.gov.ua.

 Прийом документів та видача готових результатів послуг у Центрі здійснюється за попереднім записом. Зареєструватися на прийом можна, скориставшись сторінкою «Попередня реєстрація» - «Запис на прийом» вебпорталу Центру або мобільним застосунком «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза», безкоштовно завантаживши його в GooglePlay за посиланням https://cutt.ly/ey7BNo5 або за допомогою QR-коду:

Воїни та члени їх сімей в усіх офісах Центру «Віза» («Центр Дії») обслуговуються першочергово і  без попередньої реєстрації.

 

Центр “Віза” (“Центр Дії”) - #Ваша довіра - наш досвід!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

e-mail: [email protected],

https://viza.kr.gov.ua

16 травня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради