Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

EUROFEST-День Європи в Кривому Розі!

Створено: 2018-05-16 16:36:40Оновлено: 2018-05-16 16:38:35

У Кривому Розі вже п'ятий рік поспіль відзначається День Європи.

Це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, залученої до зберігання традицій і цінностей Європи, символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.

Україна – єдина держава, що не є членом Європейського Союзу, у якій на державному рівні відзначається День Європи (відповідно до Указу Президента України від 19.04.2003 року №339/2003 "Про День Європи").

День Європи в Кривому Розі - фестиваль EUROFEST, що об'єднає всіх і познайомить з цікавими людьми та спільнотами.

Фестиваль, що дасть можливість поринути у яскравий тур країнами Європейського Союзу.

Цього року в рамках відзначення Дня Європи у Кривому Розі відбудеться одразу три заходи:

18.05.2018 – проведення Всеукраїнського форум-фестивалю "Молодь як чинник формування позитивного іміджу міста" у районному парку "Героїв" (Металургійний район). Початок заходу о 14:30.

19.05.2018 – фестиваль EUROFEST у парку КЗ "ПК "Тернівський" Криворізької міської ради (вул. Сергія Колачевського, 84). Під час заходу мешканці міста зможуть ознайомитися з традиціями й звичаями європейських країн, узяти участь у різноманітних конкурсах і розвагах. Початок заходу о 14:00.

19.05.2018 – 20.05.2018 – проведення І міжнародного фестивалю мотокультури "IRON BIKE" у рамках конкурсу проектів місцевого розвитку "Громадський бюджет", реалізація яких планується у 2018 році.

Ми побудуємо європейську спільноту в рекраційній зоні міста. Протягом дня на вас чекатимуть безліч інтерактивних майданчиків та яскраві музиканти на великій сцені!

На відвідувачів чекає насичена, цікава програма, родзинкою якої стане презентація європейських країн - оснащені майданчики, в яких кожен район міста в неординарній формі представлятиме національну культуру однієї з країн Європейського Союзу. На заході також буде представлено містечко міжнародних проектів USAID та PAUCI, які познайомлять городян зі своєю діяльністю в регіоні та поза його межами, розкажуть багато цікавого та корисного дорослим, молоді та дітям. Також кожний охочий матиме можливість взяти участь у прив'язних польотах на повітряній кулі, а надвечір мешканців та гостей міста чекатиме інсталяція "нічної арт-виставки".

Музична програма свята буде не менш насиченою, для всіх бажаючих буде проведено драйвовий концерт груп "Alba gu brath", "Pick up & FartWayne", "Groove Trio",  "Руки в брюки", "LemOjOvie", хедлайнером концерту стануть колективи "MARU" та "KOZAK SYSTEM".

Більше інформації за посиланням: https://fb.me/eurodaysKR/

Додаток – афіша.

 

16 травня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради