Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

“Тарифи на послуги ринків – залишити без змін!”

Створено: 2014-05-16 10:12:54Оновлено: 2014-05-16 10:16:12

“Тарифи на послуги ринків – залишити без змін!”

Це головна теза робочої наради з питань захисту прав торгуючих на ринках міста. Нарада відбулася 15.05.2014 за участю керівників ринків та громадських організацій підприємців міста у виконкомі міської ради за дорученням міського голови Вілкула Ю.Г.

Мета зустрічі - розгляд питань захисту прав та інтересів торгуючих на ринках міста. Враховуючи актуальність означених питань, керівників ринків було закликано неухильно дотримуватись Правил торгівлі на ринках м.Кривого Рогу, затверджених рішенням міської ради від 27.04 №327; вимог земельного, податкового, санітарно-ветеринарного, протипожежного законодавства, захисту прав споживачів та вжити дієвих заходів по усуненню недоліків у роботі ринків. Особливу увагу звернули на подальший розвиток матеріально-технічної бази ринків для створення належних умов для торгівлі за рахунок власних коштів, проведення заходів по залученню на ринки безпосередніх виробників сільгосппродукції та продуктів харчування, насамперед місцевих; якісну організацію ярмарок та інших заходів, направлених на стабілізацію цінової ситуації на споживчому ринку міста.

З метою ліквідації несанкціонованої торгівлі, яка перешкоджає легальному бізнесу, керівникам ринків запропоновано організувати роботу із забезпечення продавців, які здійснюють несанкціоновану торгівлю, торговими місцями на ринках.

Для посилення соціально-економічного і правового захисту торгуючих на ринках директорам ринків вказано на необхідність враховувати наявність трудових договорів між найманими працівниками і фізичними особами–підприємцями при укладенні договорів оренди на три і більше торговельних місця.

Керівники ринків на нараді запевнили, що не прийматимуть рішень про підвищення тарифів на оренду торговельних місць та плату за послуги, враховуючи напружену суспільно-економічну ситуацію в країні та задля збереження стабільності і спокою в місті. У нараді приймали участь громадські організації підприємців, які представляли інтереси торгуючих на ринках, вони висловили свої зауваження присутнім керівникам про недоліки в роботі ринків.

Управління розвитку підприємництва
виконкому міськради

16 травня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради