Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

На виконання рішення Колегії Державної казначейської служби України

Створено: 2016-03-16 11:34:50Оновлено: 2016-03-16 11:37:45

начальник Головного управління Державної казначейської служби України у Дніпропетровській області І.Я. Фліссак 15 березня поточного року відвідав   м. Кривий Ріг.

Під час робочого візиту до Управління Державної казначейської служби України у м. Кривому Розі Ігор Ярославович ознайомився з умовами праці казначеїв, обговорив питання штатної чисельності працівників, їхнє навантаження, проблемні питання при обслуговуванні розпорядників та одержувачів бюджетних коштів та шляхи їх вирішення.

Крім того, в ході робочого візиту проведена нарада з головними розпорядниками коштів міського бюджету на якій пройшло обговорення низки актуальних тем, зокрема, новацій і змін у бюджетному законодавстві, проблемних питань, які виникають при казначейському обслуговуванні, ефективної співпраці казначейства з місцевою владою.

Фліссак І.Я. докладно поінформував присутніх про нововведення щодо електронного документообігу та технічних аспектах його запровадження, зупинившись детально на перевагах дистанційного обслуговування для казначеїв і розпорядників коштів через програмно- технічний комплекс “Клієнт Казначейства - Казначейство”. Очільник казначейства області зазначив, що від злагодженої роботи кожного залежить ефективне функціонування системи державних органів та побажав всім присутнім успіхів у виконанні поставлених завдань.


 

16 березня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради