Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Прес-конференція із заступником міського голови Геннадієм Павловичем Темником

Створено: 2010-03-16 14:52:26Оновлено:

16 березня 2010 року у прес-центрі виконкому Криворізької міської ради відбулася прес-конференція із заступником міського голови Геннадієм Павловичем Темником. На прес-конференції розглядалося питання щодо комунальної власності міста. Зокрема, йшлося про управління, використання та розпорядження комунальним майном, у тому числі надання його в оренду, приватизацію, відчуження тощо.

Як відзначив на прес-конференції Г.Темник, структура основних засобів комунальної власності міста складається на 80,39% з об’єктів житлового фонду, на 6,73% з об’єктів нежитлового фонду, а на 1,09 % з об’єктів незавершеного будівництва. 11,18% перепадає на інші основні засоби комунальної власності міста.

Г.Темник зазначив, що поповнення комунальної власності Кривого Рогу здійснюється шляхом прийняття об’єктів усіх форм власності, безхазяйного майна та відумерлої спадщини.

Від оренди комунального майна за минулий рік фактичні надходження склали - 13 225,3 тис.грн. У 2010 році очікувані надходження коштів до міського бюджету з плати за оренду майнових комплексів та іншого майна, що є в комунальній власності міста, складуть 6 млн.грн.

Заступнику міського голови Г.Темнику журналісти поставили ще ряд запитань, на які отримали вичерпні відповіді


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради