Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Громадське обговорення містобудівної документації

Створено: 2010-03-16 14:50:38Оновлено:

У залі засідань виконкому Центрально-Міської районної у місті ради 16 березня поточного року було проведене громадське обговорення містобудівної документації. Головуючою цього обговорення була начальник відділу планування і забудови управління містобудування і архітектури виконкому міськради Олена Іванівна Недоруба. У слуханнях брали участь депутати районної у місті ради, представники відділів і управлінь місцевої і районної у місті рад, суб’єкти господарювання, представники громадськості тощо.

На цих громадських слуханнях обговорювалися 4 проекти містобудівної документації. Зокрема, містобудівне обґрунтування площі та меж земельної ділянки під будівництво і обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських споруд. Також були розглянуті проекти щодо містобудівного обґрунтування земельної ділянки та зведення прибудови до торгівельного об’єкта.

Обговорення цих проектів містобудівної документації триватиме до 15 квітня 2010 року.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради