Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Юрій Вілкул на мітингу,присвяченому річниці виведення військ з Афганістану: Необхідно прагнути миру, творити добро

Створено: 2015-02-16 13:50:56Оновлено: 2015-02-16 13:55:57

15 лютого виповнилося  26 років від дня виведення  військ з Афганістану.  У   війні  взяло  участь  160 тис. українців,  з Кривого Рогу  -  більше  3 тис. чоловік, 53 наших  земляка  не повернулися   додому, більше 100 чоловік отримали  тяжкі поранення.  Щороку, у  цей пам’ятний для воїнів  день,    мешканці міста  приходять  до пам’ятного знаку на честь загиблих  воїнів–афганців, що у Довгинцівському районі, щоб вшанувати     пам'ять  полеглих  та віддати  шану   тим,  хто  з честю  виконав  свій військовий  обов’язок.

Зі словами привітання до   воїнів–інтернаціоналістів  звернувся міський голова Юрій Вілкул. «Дуже символічно, що сьогодні ми говоримо  про нашу пам'ять.  22 лютого  будемо святкувати  річницю Визволення  Кривого Рогу від фашистських загарбників, сьогодні ми  чествуємо  воїнів–інтернаціоналістів. Напевно, глибоко символічно,  що саме  сьогодні,  15 лютого,  має припинитися вогонь на Сході країни і даний старт  такому  довгоочікуваному миру,  який має покласти початок  об’єднанню країни. Ми розуміємо,  скільки    ненависті та зла накопичилося у Світі. Але необхідно  прагнути    миру,  творити  добро!»

Юрій Вілкул  також наголосив на  згуртованості і єдності всіх жителів задля того,  щоб  і надалі  рідне місто  жило й розвивалося. «У жодному  місті з такою увагою і турботою не  ставляться до  ветеранів всіх  війн як у Кривому Розі  і  зараз ми допомагаємо  нашим  землякам – учасникам АТО.  Це -  наш   обов’язок! У цей  надзвичайно важкий період ми маємо допомагати  людям,  яким все  складніше і складніше стає  жити. Працюємо за всіма напрямками. Дрібниць зараз немає.  І ми робимо це разом з вами,  дорогі криворіжці! Якщо ми разом,  то переможемо! Ми по совісті, любові та серці  будемо   працювати  разом  з вами і    тоді наше місто  процвітатиме».       

(056)440-04-32, mediakrivbass@ukr.net    


 

16 лютого 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради