Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Центр «Віза» («Центр Дії») інформує про зміну нормативно грошової оцінки земельної ділянки

Створено: 2024-01-16 14:23:39Оновлено: 2024-01-16 14:25:09

Шановні замовники послуг! Згідно повідомлення Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру на виконання статті 289 Податкового кодексу України змінено коефіцієнт індексації нормативно грошової оцінки земель. За інформацією Державної служби статистики України, індекс споживчих цін за 2023 рік становить 105,1, а відповідно значення коефіцієнта індексації нормативно грошової оцінки земель за 2023 рік становить 1,051.

Нагадуємо, що отримати витяг про нормативно грошову оцінку земельної ділянки Ви можете самостійно онлайн або звернувшись до будь-якого підрозділу Центру «Віза» («Центр Дії») за попереднім записом чи надіславши документи засобами поштового зв’язку рекомендованим листом з описом вкладення на адресу Центру «Віза» («Центр Дії»): 50101, м.Кривий Ріг, пл. Молодіжна,1. Записатись на прийом можна за допомогою вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дії») https://viza.kr.gov.ua, мобільних застосунків «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру адміністративних послуг «Віза» для Android та iOS або чат-ботів у Telegram чи Viber.

Для замовлення витягу про нормативно грошову оцінку земельної ділянки необхідно знати кадастровий номер земельної ділянки та мати документ, що посвідчує особу або документ, який підтверджує повноваження діяти від імені заявника (у разі подання заяви уповноваженою заявником особою). Бланк заяви для отримання послуги, а також зразок її заповнення Ви можете знайти на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») в розділі «Послуги»/«Послуги Державного земельного кадастру» або за посиланням http://surl.li/pivfh.

 

Центр «Віза» («Центр Дії») - #Ваша довіра - наш досвід!

 

Контакти Центру адміністративнихпослуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)
e-mail: 
[email protected]

https://viza.kr.gov.ua/

 

16 січня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради