Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«ВІЗА МОБІЛЬНА» У ІНГУЛЕЦЬКОМУ РАЙОНІ!

Створено: 2019-01-16 08:58:45Оновлено: 2019-01-16 09:06:43

За ініціативи міського голови Юрія Григоровича Вілкула діє проект «ВІЗА МОБІЛЬНА». Його робота налаштована на створення зручностей в отриманні послуг влади,  насамперед пенсіонерами, громадяни, яким складно в зв’язку з різними життєвими обставинами звертатися за отриманням послуг до Центру «Віза», його територіальних підрозділів, соціальних закладів, інших суб’єктів надання послуг.  

Сьогодні Центр адміністративних послуг  «на колесах» -  Мобільний офіс муніципальних послуг приїхав до мешканців  вулиці Зеленівської Інгулецького району.

Мешканці дуже активно відвідували наш Мобільний офіс. Найбільше зверталися із соціальних питань, у т.ч. отримання часткової компенсації, також цікавили питання оформлення нерухомості, реєстрації місця проживання, оформлення біометричних паспортів. Фахівцями виконкомів міської ради та Інгулецької районної у місті ради було прийнято 106  замовників послуг. За пропозиціями замовників, у    роботі  Мобільного офісу брав участь повноважний представник ТОВ «ЕКОСПЕЦТРАНС», яким надавалися консультації та складалися договори із замовниками послуг на вивіз побутових відходів.

Довідково: замовити  безкоштовне виїзне обслуговування на дому, у лікарні  із використанням спеціального обладнання – мобільних кейс-офісів або зробити заявку на виїзд Мобільного офісу муніципальних послуг можна звернувшись на  «гарячу»  лінію  Центру «Віза» - 0 800 500 459

 

Ми працюємо для Вас!

# ВсеБудеЦНАП!

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно
e-mail:
 [email protected]

16 січня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради