Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У Кривому Розі розпочато підготовку до нового опалювального сезону

Створено: 2014-01-16 16:23:40Оновлено:

Кривий Ріг демонструє системний та комплексний підхід у вирішенні  найважливіших питань, пов’язаних із життям міста та добробутом його мешканців. З особливою ретельністю та відповідальністю міська влада підходить до підготовки комунального господарства до опалювального  сезону. А тому вже у січні міський штаб з підготовки житлового фонду, об’єктів соціальної сфери, теплопостачання, електротранспорту, дорожньо-мостового господарства до роботи в осінньо-зимовий період  розробив  план заходів  на 2014- 2015 роки.

«Досвід попередніх років засвідчив про те, що чим раніше ми розпочнемо готуватися до зими, тим якісним і стабільним буде новий опалювальний сезон, - зазначив міський голова Юрій Вілкул, - тому це питання  ми розглядаємо на першому  у цьому році засіданні міської ради».

За інформацією начальника управління благоустрою та житлової політики Олександра Катриченка, до осінньо-зимового періоду 2014-2015 року підприємствами теплопостачання заплановано підготувати  98 котелень, 124 теплорозподільчих пунктів, замінити 13 км. мереж теплопостачання,  капітально відремонтувати 6 котлів на котельнях КП «Криворіжтепломережа». У переліку заходів підприємств водопровідно-каналізаційного господарства - заміна 5 км. водопровідно-каналізаційних мереж, підготовка 8 насосних станцій водопроводу та 24 насосних станцій каналізації та 5 станцій аерації для очищення стічних вод, 2 водопровідні очисні споруди та 6 водозаборів з поверхневих джерел. Відповідні графіки  робіт складені у службах газового господарства та підприємствах електропостачання.

По кожному із  запланованих об’єктів розроблені відповідні проекти,  що сприятиме більш прозорому та  раціональному використанню коштів.     Що стосується житлового фонду, то у 2014 році  заплановано виконати у 1,2 рази більше ремонтних робіт ніж у минулому році, що дозволить  якісно та в повному обсязі надавати житлово-комунальні послуги споживачам.

«Ми працюємо для людей, кожного мешканця Кривого Рогу. Тож, коли йдеться про комфорт та затишок городян – жодних зволікань не повинно бути. Вже зараз всі служби мають розпочати підготовку до наступного опалювального сезону», - наголосив Юрій Вілкул.

Продовжиться та значно розшириться у 2014 році й робота з благоустрою міста. Зокрема, увага буде приділена ремонту внутрішньоквартальних доріг, зовнішньому освітленню  приватного сектору,  озелененню вулиць, парків та скверів Кривого Рогу.

(056)440-04-32,mediakrivbass@ukr.net                                                                                             polit_krivoy_rog@mail.ru


 


 

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради