Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Сервіси Дії, які можуть бути у нагоді

Створено: 2023-11-15 13:28:07Оновлено: 2023-11-15 13:33:05

Центр адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») завжди намагається бути у вирі подій і тому, робимо для Вас добірку сервісів Дії, які стануть у нагоді:

1.Мапа пунктів незламності. В застосунку  Дія доступна Мапа пунктів незламності, щоб її завантажити необхідно:

- авторизуватись у застосунку Дія;

-  перейти до меню «Послуги» та обрати пункт «Мапа пунктів незламності»;

- обрати область у якій хочете переглянути пункти незламності для завантаження в застосунок.

Надалі завантажена мапа буде доступна навіть при відсутності Інтернету.

З міркувань безпеки пункти незламності в Херсонській, Донецькій, Запорізькій та Луганській, частково в Харківській, Чернігівській, Дніпропетровській, Миколаївській. областях не відображаються.

2. Сертифікати на житло.  У застосунку Дія стали доступні для перегляду житлові сертифікати. Іх отримають ті українці, хто в рамках програми «єВідновлення» подав відповідну заяву на відновлення зруйноваго житла. На сьогодні механізм використання житлових сертифікатів ще опрацьовується, хоча, вже зараз є можливість вибрати місце та найбільш оптимальні варіанти для придбання нерухомості.

Відомості про сертифікат зберігаються в Реєстрі пошкодженого та знищеного майна. Щоб перевірити сертифікат у Дії, необхідно:

-  авторизуватися в застосунку;

-  перейти до меню «Послуги» та обрати пункт «єВідновлення»;

-  перейти в розділ Сертифікати на житло.

Житловий сертифікат містить інформацію, про суму компенсації, його пізніше можна буде використати на купівлю нового житла.

3. Будівельні послуги. На порталі "Дія" відбулося оновлення послуг для будівельної галузі, а саме Повідомлення про початок будівельних робіт СС1 або внесення змін у зареєстроване повідомлення та Заява на надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

Оновлення першої послуги полягає в наданні можливості внести зміни в раніше зареєстроване повідомлення про початок будівельних робіт за класом СС1. До класу СС1 відносяться невеликі громадські споруди, спортивні об’єкти, невеликі фермерські господарства тощо. Також під цю категорію підпадають будинки, які сьогодні зводять для розміщення ВПО та людей, які втратили житло через війну.

Оновлення другої послуги полягає в наданні користувачам можливості подання заяви на внесення змін або скасування містобудівних умов та обмежень. Раніше послуга передбачала тільки можливість подання заяви на надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

  

Ми працюємо для Вас!

 

Отримуйте всі переваги «Цифрового світу» без черг та зайвої втрати часу!

 

 

 Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

[email protected]

https://viza.kr.gov.ua

15 листопада 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради