Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

МІСЬКІ ЕЛЕКТРОННІ СЕРВІСИ. ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В ДІЇ

Створено: 2019-11-15 16:35:36Оновлено: 2019-11-15 16:37:11

         Для гостей та мешканців міста є чудова нагода провести свій вільний час, долучившись до відвідування цікавих місць та об'єктів за запропонованими туристичними маршрутами міста Кривого Рогу, інформацію можна знайти на:

         сайті  "Промисловий туризм в місті Кривому Розі" про один із найцікавіших напрямків туризму у нашому місті, туристичні маршрути де на власні очі можна побачити масштабні та дивовижні пейзажі, створені людиною, а саме: кар'єри, провалля і навіть рукотворний каньйон. Відвідавши учбово-навчальні центри, музеї та скансени, пізнати як працює важка індустрія;

         сторінках ресурсів: "Туристичні маршрути" офіційного вебпорталу міста Кривого Рогу "Криворізький ресурсний центр". Бажаючі можуть обрати маршрути за типом (культурно-освітній, навчально-тематичний, оглядовий) та способом руху (пішохідний, транспортний, транспортно-пішохідний). По всіх екскурсіях надано детальну інформацію про маршрут (з можливістю перегляду його на інтерактивній мапі), організатора (з контактними даними), дати та час їх проведення, вікову категорії екскурсантів тощо, та "Туризм і подорожування" з місцем розташування та контактними телефонами про 66 організацій (турагенцій, туроператорів тощо) що надають послуги з туризму, організацій подорожей та екскурсій.

Вищезазначену інформацію зручно та з легкістю можна переглянути у мобільному додатку "Мій Кривий Ріг – Smart City", встановлення якого доступно для систем Android та iOS.

15 листопада 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради