Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

УВАГА!!! РОЗПОЧАТА РЕЄСТРАЦІЯ НА УЧАСТЬ У ЗАКЛЮЧНОМУ ТРЕНІНГУ «ПОДАРУЙ ТУРИСТУ МІСТО»!

Створено: 2019-10-15 14:19:14Оновлено: 2019-10-16 09:20:03

У межах реалізації проекту – переможця конкурсу «Громадський бюджет – 2019» - «ПОДАРУЙ ТУРИСТУ МІСТО», з 20 по 22 листопада 2019 року відбудеться третій, заключний триденний тренінг за темою «Формування знань та навичок щодо презентації туристичних можливостей міста».

До участі запрошуються суб’єкти господарювання, що здійснюють діяльність у сфері готельного, ресторанного бізнесу та послуг таксі. Реєстрація за посиланням https://cutt.ly/ieiNFeV

Мета проекту - підвищити обізнаність працівників сфери гостинності про туристичні атрактивні об'єкти Кривого Рогу та навчити їх презентувати місто для гостей (туристів). За результатами трьох етапів навчання серед суб'єктів господарювання – учасників тренінгів буде проведено міні-конкурс на визначення найгостинніших до туристів об'єктів бізнесу. Переможці отримають дипломи – відзнаки. Детальніше про проект у відеоролику https://www.youtube.com/watch?v=uaABQdNIaAE

Довідково.

Перший тренінг пройшов у травні місяці на базі готелю «Дружба». Його учасниками стали представники готелів «Дружба Люкс», «Park Hоuse», «Україночка», «Reikartz Аврора Кривой Рог», БАЦ «Арена» та ін.

У серпні місяці відбувся другий тренінг «Подаруй туристу місто», приймав готельно-ресторанний комплекс «Україночка». У заході прийняли участь представники ресторанного та готельного бізнесу, банкетний зал «Глорія», ресторан «Аврора», готель «Братислава», «Дружба Люкс» та інші.

Кваліфіковані тренери поділились знаннями щодо презентації туристичних можливостей міста та розповіли про унікальні туристичні об'єкти Кривого Рогу. Третій день тренінгу був наповнений неймовірними враженнями від захопливої екскурсії містом.

За результатами трьох етапів навчання серед суб'єктів господарювання – учасників тренінгів буде проведено міні-конкурс на визначення найгостинніших до туристів об'єктів бізнесу. Переможці отримають дипломи – відзнаки.

 

 

Поспішай зареєструватись та взяти участь у найцікавішому тренінгу «ПОДАРУЙ ТУРИСТУ МІСТО». Розкрий для себе секрети власного міста!

15 жовтня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради