Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Криворізький академічний міський театр драми та музичної комедії імені Тараса Шевченка буде повністю відреставровано у жовтні 2012 року

Створено: 2012-08-15 11:35:52Оновлено:

У Кривому Розі в рамках Регіональної програми розвитку театрів на Дніпропетровщині наразі триває ІІ етап реконструкції Криворізького академічного міського театру драми та музичної комедії імені Тараса Шевченка. Про хід виконання робіт розповіла заступник міського голови Валентина Бєрлін під час прес-конференції, яка відбулася 13 серпня у виконкомі Криворізької міської ради.

Валентина Миколаївна відзначила, що зараз виконуються роботи з ремонту внутрішніх приміщень, заміни системи опалення, електроосвітлення та електрообладнання, вентиляції, кондиціювання, а також ремонту фасаду споруди з облаштуванням його зовнішнього архітектурного освітлення. Вартість робіт становить 14,6 млн. грн. Завершення реконструкції мистецького закладу заплановано у жовтні поточного року.

Як відзначила заступник міського голови, відновлення та модернізація конструкцій будівлі призведе до покращення умов надання якісних театрально-видовищних послуг населенню міста. Збільшення кількості вистав, залучення до театральної діяльності широких кіл криворіжців, сприятиме міжнародному співробітництву в галузі театру.

(0564)92 13 03, [email protected]

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради