Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

МІСЬКІ ЕЛЕКТРОННІ СЕРВІСИ ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В ДІЇ

Створено: 2021-07-15 16:32:55Оновлено: 2021-07-15 16:34:33

Міські електронні сервіси у мобільному додатку "Мій Кривий Ріг – SmartCity". "Реклама у місті" – електронний ресурс з актуальною інформацією про об’єкти для розміщення реклами у місті Кривому Розі.

Для мешканців міста функціонує мобільний додаток "Мій Кривий Ріг − Smart City". Бажаючі за допомогою смартфонів мають можливість скористатись інформацією для вирішення повсякденних питань.

У додатку реалізовано ряд зручних електронних сервісів, серед яких діє сервіс "Реклама у місті". Даний електронний сервіс дає можливість користувачам переглянути актуальну інформацію про міські об’єкти для розміщення зовнішньої реклами, а саме: адресу (з можливістю перегляду розташування на інтерактивній мапі), тип, формат, фотоматеріали тощо.

Для зручного пошуку необхідного об’єкту можна скористатися зручними фільтрами пошуку за адміністративним районом, типом або власником.

Встановити на свій смартфон мобільний додаток "Мій Кривий Ріг – Smart City" для користування сервісом "Реклама у місті", можна через сервіси

або за QR-кодом

15 липня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради