Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Замість дозволів та ліцензій - електронна декларація!

Створено: 2022-06-15 09:23:01Оновлено: 2022-06-15 09:26:33

На порталі Дія запущено нову послугу для підприємців.  Вона доступна під час воєнного стану. Тепер, аби вести бізнес, не потрібно збирати дозвільні документи.  Достатньо оформити електронну декларацію та розпочи.

Для цього слід зареєструватися або авторизуватися на сайті та заповнити онлайн-форму. Там вказати, де плануєте працювати та обрати потрібний дозвільний документ, завізувати заяву електронним підписом.

Декларація буде дійсною протягом періоду правового режиму воєнного (надзвичайного) стану та трьох місяців з моменту його припинення чи скасування.

Після цього потрібно звернутися до відповідних дозвільних органів за одержанням документів дозвільного характеру у порядку, строки та на умовах, передбачених законодавством.

Документи дозвільного характеру, строк дії яких закінчується у період воєнного (надзвичайного) стану вважатимуться такими, дію яких продовжено на період воєнного (надзвичайного) стану та протягом трьох місяців з дня його припинення чи скасування.

Перед поданням єДекларації ознайомтесь з переліком видів господарської діяльності, на які не розповсюджується можливість єДекларування.

Подати декларацію можна й у ЦНАПах., до речі, до Центру «Віза» вже звертались підприємці з цього питання.

 

 

 

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua

 

15 червня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради