Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

РЕЄСТРАЦІЯ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ – ПРАВО ВИБОРУ ЧИ ОБОВ’ЯЗОК? ПЕРЕВАГИ СУЧАСНОЇ «ПРОПИСКИ» У КРИВОМУ РОЗІ

Створено: 2021-06-15 15:07:50Оновлено: 2021-06-15 15:11:33

(інформує управління з питань реєстрації

виконкому Криворізької міської ради)

Зареєструвати місце проживання – обов’язок кожного! «Прописатись» за новою адресою необхідно протягом 30 календарних днів з моменту переїзду до нового житла. Для громадян, які не зареєстрували своє місце проживання вчасно, встановлена адміністративна відповідальність, передбачена законом!

Зареєструвати місце проживання у Кривому Розі можна ПРОСТО, ЯКІСНО та ШВИДКО звернувшись до сучасних та комфортних відділів реєстрації місця проживання громадян, які розташовані в кожному районі міста!

Тим паче, віднедавна криворіжці можуть скористатися послугою зміна місця проживання ОНЛАЙН у ДІЇ. Все що потрібно це 10-15 хвилин вільного часу, перейти до особистого кабінету на порталі Дія з використанням електронного підпису, обрати послугу та заповнити коротку заяву, тут Вам знадобиться  ID-паспорт, (варто наголосити, що після прийняття відповідного закону — послуга буде доступна як для  ID-паспорта, так і для паспорта-книжечки).

Доступна така послуга поки лише на ПОРТАЛІ ДІЯ, найближчим часом буде доступна і в МОБІЛЬНОМУ ЗАСТОСУНКУ!

Варто наголосити, що зареєстроване місце проживання має свої переваги, зокрема криворіжці, які «прописані» можуть відчути на собі перевагу пілотного проєкту «БЕЗОПЛАТНИЙ ПРОЇЗД У МІСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ТРАНСПОРТІ ЗАГАЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ», який почав діяти з 01.05.2021.

 

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

Наші контакти:

Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради:    м. Кривий Ріг, майдан Праці, 1; e-mail: [email protected].;

Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected]

15 червня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради