Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Центрі «Віза» 255 готових паспортів – чекають на своїх власників!

Створено: 2021-06-15 16:34:22Оновлено: 2021-06-15 16:39:24

На сьогодні, у паспортних офісах Центру «Віза» зберігаються 255 готових до видачі біометричних паспортів, з них 109 паспортів громадянина України у формі ID-картки та 146 паспортів громадянина України для виїзду за кордон. В той же час, від замовників паспортних послуг дуже часто надходять питання стосовно термінів зберігання виготовлених біометричних паспортів. Відповідаємо.

Готові біометричні паспорти, а саме паспорт громадянина України у формі ID-картки та паспорт громадянина України для виїзду за кордон з дня їх надходження до паспортних офісів Центру «Віза» зберігаються протягом:

У разі неотримання паспорта у зазначені терміни Центр «Віза» повертає його разом із заявою-анкетою та доданими до неї документами відповідному територіальному підрозділу Державної міграційної служби України для зберігання і подальшої видачі власнику.

У територіальних підрозділах Державної міграційної служби України паспорти зберігаються протягом 1 року з дня оформлення, у разі неотримання паспорта власником у зазначений термін, паспорт підлягає знищенню.

Звертаємо увагу, що на офіційному сайті Державної міграційної служби України зазначено, що паспорти громадянина України у формі ID-картки та для виїзду за кордон, які не отримані замовниками протягом року відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» у період з дня оголошення карантину до його зупинення, знищуватись не будуть.

Нагадуємо, що у період дії карантину Центр «Віза» видачу паспортних документів здійснює виключно за  попередньою реєстрацією до електронної черги.

Зареєструватися до електронної черги можна декількома способами, скориставшись:

  • мобільним застосунком «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру адміністративних послуг «Віза»;
  • або QR-кодами:

- мобільного застосунку «Попередня реєстрація»  

- попередньої  реєстрації через вебпортал Центру «Віза»

         

Запрошуємо замовників паспортних

послуг отримати свої готові документи!

 

 

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected],

  http://viza.kr.gov.ua/



15 червня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради