Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЦНАП «ВІЗА» - допоможемо оформити документи для всієї родини

Створено: 2019-05-15 15:17:37Оновлено: 2019-05-15 15:21:16

15 травня відзначається  Міжнародний день сім’ї.  Родина, сім’я – джерело любові, поваги, берегиня людських цінностей, без чого не може існувати людина. Благополучна родина – мірило розвитку і прогресу країни. Отримання якісних послуг влади громадянами, підприємцями – одне із головних завдань міського голови Юрія Григоровича Вілкула, яке реалізується адміністраторами, державними реєстраторами Центру адміністративних послуг «Віза», і є складовою благополуччя криворізьких сімей.

Насьогодні  через Центр адміністративних послуг «Віза» мешканці міста можуть отримати 293 послуги. Найпопулярнішими серед них є паспортні питання, реєстраційні послуги (бізнес, нерухомість), послуги землекористування, розміщення реклами та відновлення об’єктів благоустрою міста, питання архітектурно-будівельного контролю.



З метою підвищення рівня орієнтованості надання послуг на потреби клієнтів, за ініціативою міського голови Ю.Г.Вілкула, у Центрі адміністративних послуг «Віза» та його територіальних підрозділах запроваджено надання адміністративних, інших публічних послуг «пакетом» (комплексно), за 9-ма життєвими ситуаціями:

  • народження дитини
  • новий суб’єкт – новий об’єкт
  • втрата близької людини
  • розміщення зовнішньої реклами
  • втрата документів
  • зміна імені
  • оформлення документів спадкоємця
  • зміна місця проживання
  • розміщення пересувної тимчасової споруди під час проведення ярмарків.

 Найбільш запитуваною  серед них є  - «Народження дитини». На засіданні виконкому міської ради 15 травня ухвалено рішення, яким доповнено даний «пакет» послугою - «Оформлення допомоги на дітей, які виховуються в багатодітних сім’ях».

 

Довідково: Допомога призначається на третю і кожну наступну дитину з місяця, в якому було подано заяву з усіма необхідними документами, та виплачується щомісячно у розмірі 1700 гривень до місяця досягнення дитиною 6-річного віку включно.  Для громадян, які звернуться у період до кінця червня  за наданням допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях, зазначена допомога призначатиметься з квітня 2019 року.

 

Ми працюємо для Вас!

#ВсеБудеЦНАП!

 

З повагою до наших клієнтів , колектив Центру адміністративних послуг «Віза».  Контакти:

0-800-500-459 (безкоштовно)

[email protected]

viza.kr.gov.ua

15 травня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради