Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Олександр Вілкул звернувся до криворіжців: Кривий Ріг живе та працює, ми єдині і нас не перемогти – запрошую всіх 16 квітня на загальноміський День Довкілля!

Створено: 2022-04-15 13:01:58Оновлено: 2022-04-15 13:02:48

Під керівництвом Військової адміністрації міста в умовах воєнного стану Кривий Ріг продовжує жити та працювати. З четверга міські комунальні служби та управителі розпочали благоустрій прибудинкових територій, парків, дитячих та спортивних майданчиків, розчищення берегів річок.

Також, традиційно напередодні Великодня всіх криворіжців запрошують приєднатися до участі У Дні Довкілля, вийти та навести лад біля своїх будинків, у місцях відпочинку, зробити рідний Кривий Ріг чистішим та затишнішим.

«Так, зараз війна і місто напружує  всі сили для оборони. Для того, щоб допомогти нашим військовим бити ворога. Але, місто живе та працює. І ми, криворіжці, сподіваємося на краще та упевнені в Перемозі. 16 квітня, у суботу, День Довкілля. Традиційно цього дня ми завжди виходили на толоку, суботник – називайте як кому більше подобається. Але головне те, що ми виходили на  свої подвір’я, вулиці, парки, сквери та наводили лад, садили дерева та квіти. Давайте зробимо  це  і цього військового року! Тим більше, що за тиждень Пасха. Нехай усі знають, що наш дух і віру в перемогу зруйнувати неможливо. Віримо у наші Збройні сили, віримо у Кривий Ріг та віримо в Україну!», - сказав у своєму зверненні до криворіжців  начальник Військової адміністрації міста Олександр Вілкул.

Стосовно проведення загальноміського Дня Довкілля 16 квітня, то для криворіжців від районів надійшли наступні пропозиції щодо локацій:

- Тернівський район: місце відпочинку біля води по вулиці Маршака;

– Покровський район: парк Шахтарський, сквер Богдана Хмельницького, вулиця Кропивницького;

- Саксаганський район: сквер Космонавтів;

- Довгинцівський район: територія в районі вул. Незалежності, 33;

- Металургійний район: ставок №2 (вулиця Нікопольське шосе з боку парку Б. Хмельницького) та Галахівський міст;

- Центрально-Міський район: парк Гданцівський;

– Інгулецький район: парки ім. Савицького та Юнацький.

Початок о 08:00, приєднатися  може кожен і пізніше вранці. Також, мешканці багатоквартирних будинків можуть взяти участь у прибиранні прибудинкових територій, а приватного сектора – своїх вулиць.

15 квітня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради