Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У рамках проведення місячника з благоустрою міста та Дня довкілля

Створено: 2010-03-15 14:22:07Оновлено:

За словами начальника управління житлово-комунального господарства виконкому Криворізької міської ради Віктора Костянтиновича Горшенкова з початком весни клопотів для комунальників не поменшало, бо відповідно до розпорядження міського голови «Про проведення місячника з благоустрою міста та Дня довкілля» у місті планується чимало роботи.

До основних заходів, які здійснюватимуться у рамках його проведення, відноситься підготовка до Дня пам’яті померлих, до Дня Перемоги і, звісно, до 235-ї річниці міста. Місячник включатиме різні заходи: ремонт 26 тис. м² автодоріг, 215 га. парків, 77 га. скверів, садіння 840 дерев, очищення 62 га. газонів від опалого листя, обрізування дерев тощо.

Крім цього, підприємство «Кривбассвітло» для ліквідації наслідків складних погодних умов минулої зими вже відновило 850 м. кабелю та має ще відновити близько 2 км. дроту зовнішнього освітлення.

 (Детальніше – на сторінках газети «Червоний гірник» № 39 від 13.03.2010)


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради