Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

З Центром «Віза» («Центр Дії») по життю!

Створено: 2024-02-15 15:19:31Оновлено: 2024-02-15 15:22:07

Життя кожної людини наповнене безліччю яскравих подій, які закарбовуються в її пам’яті назавжди.

І дуже приємно, що до цих подій має змогу долучитися  Центр «Віза» («Центр Дії»).

Так, в квітні 2023 року адміністратори відділу ДРАЦС  в Центрі «Віза» зареєстрували народження двійні та урочисто вручили батькам, одразу два свідоцтва про народження синів Миколи та Федора.

А  13 лютого 2024 року, на передодні дня усіх закоханих, батьки немовлят звернулись до Центру для реєстрації  шлюбу. Головними свідками на весіллі стали обидва сина.

Центр «Віза» мав гарну можливість, разом з головними свідками, вручити свідоцтво про шлюб батькам. Бажаємо Роману та Світлані щасливої спільної долі, жити в мирі та любові у вільній та незалежній Україні.

Дякуємо за довіру в оформленні знакових моментів свого життя відділу державної реєстрації актів цивільного стану  Центру «Віза» («Центр Дії»).

Шановні мешканці міста!

Запрошуємо скористатися можливістю і отримати якісні адміністративні послуги у сфері ДРАЦС в Головному офісі Центру «Віза» (пл.Молодіжна,1) у взаємодії з привітною та компетентною командою, в комфортних умовах.

Чекаємо у Центрі «Віза»!

Ми працюємо для Вас!

                                                                       

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):
 
 [email protected]

15 лютого 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради