Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Мобільний офіс Центру «Віза» («Центр Дії») їде до ВАС!

Створено: 2024-02-15 10:57:50Оновлено: 2024-02-15 11:00:40

У Центрі адміністративних послуг «Віза»  («Центр Дії») успішно діє проєкт «ВІЗА МОБІЛЬНА», впроваджений міською владою для того, щоб нашим мешканцям було зручно отримати адміністративні, інші публічні послуги за різними життєвими ситуаціями.

З метою здійснення прийому необхідних документів та надання консультацій щодо питань, які найбільш затребувані серед замовників послуг, відповідно  до затвердженого графіку за заявкою виконкому Саксаганської  районної в місті ради  14.02.2024 відбувся перший у поточному році виїзд Мобільного офісу Центру «Віза» («Центр Дії») за адресою: вул. Поперечна, 1А (біля Комунального некомерційного підприємства "Криворізька міська лікарня №5" Криворізької міської ради).

Під час виїзду, у  складі мобільної бригади були задіяні адміністратори Центру, повноважні представники управлінь праці та соціального захисту населення виконкому Саксаганської районної у місті ради, розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради, Криворізької філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості.

У ході виїзного обслуговування на прийом звернулося 48 замовників послуг, у тому числі Захисники, Захисниці та члени їх сімей. Найбільш актуальними питаннями, з якими зверталися заявники стосувалися комплексної послуги «Я-Ветеран», оформлення (видача/заміна) соціальної картки «Я-Ветеран», що надає можливості скористатися пільговими знижками в об’єктах соціально-відповідального бізнесу міста. Люди зверталися й за  консультаціями щодо надання різних видів соціальних допомог, подачі повідомлень про пошкоджене або зруйноване майно, заяв на отримання компенсацій за державною програмою «єВідновлення», надання статусу дитині, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, порядку відновлення втрачених документів (оформлення біометричних паспортів у вигляді ID картки та виїзду за кордон, водійських посвідчень та реєстрації/перереєстрації транспортних засобів), взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Нагадуємо, що наступний виїзд Мобільного офісу відбудеться 20.02.2024, ми працюватимемо  біля Криворізької гімназії №64 Криворізької міської ради у Центрально-Міському районі (вул. Українських розвідників, 1)

З вірою у перемогу, завжди поруч з Вами! Ваш ЦНАП «Віза» («Центр Дії») з любов’ю  та турботою до кожного!


Ми працюємо для Вас!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

                                                                                                                         e-mail: [email protected];

                                                                                                                   https://viza.kr.gov.ua

                            

15 лютого 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради