Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

«Гаряча» лінія Центру «Віза»: з чим звертаються під час воєнного стану

Створено: 2024-02-15 10:44:00Оновлено: 2024-02-15 10:57:07

 «Гаряча» лінія Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») - створена для консультування з питань надання адміністративних послуг та не припиняла своєї роботи ні в період пандемії, ні під час воєнного стану. Всі дзвінки на номер 0-800-500-459 – БЕЗКОШТОВНІ. Оператори постійно уважно аналізують тематику звернень та проводять роз’яснення з актуальних питань, інформація щодо яких розміщується на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») та офіційному вебсайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету.

З початку року операторами вже опрацьовано 2658 вхідних дзвінків.

Останніми місяцями на першому місці за кількістю звернень – паспортні питання. Тож, вкотре надаємо роз’яснення.

Для зручності замовників послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії») можна одночасно оформити паспорт громадянина України у формі ІD-картки та паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Ця послуга доступна у наступних випадках:

  • при оформленні документів вперше при досягненні 14-річного віку;
  • у разі втрати/викрадення паспорта, зміни персональних даних особи, закінчення терміну дії паспорта;
  • при оформленні документу для виїзду за кордон одному з батьків та закордонного паспорту дитині/дітям. 

Оформити або обміняти біометричний паспорт громадянина України можна незалежно від зареєстрованого місця проживання.

На другому місці за кількістю звернень, за якою звертаються мешканці міста  до Центру «Віза» (Центр «Дії»), є послуга щодо отримання архівних довідок соціально-правового характеру та копій документів, які надаються архівним відділом виконкому Криворізької міської ради.

Якщо підприємство реорганізоване, необхідно звертатись до правонаступника. А, якщо підприємство ліквідовано – тоді за отриманням даної послуги можливо звернутися, як до Головного офісу Центру «Віза» («Центр Дії»), так і до його територіальних підрозділів. Або отримати послугу онлайн через «Мій кабінет» на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії»). Для цього необхідно: авторизуватися за допомогою електронного підпису (файловий носій, токен, хмарне сховище, ID-картка), Bank ID НБУ, Дія.Підпису або Картки криворіжця.

Для отримання довідки необхідно надати наступний пакет документів: заяву встановленого зразка; документ, який підтверджує повноваження діяти від імені заявника (у разі подання заяви уповноваженою особою); копію трудової книжки (щодо документів, що стосуються трудової діяльності особи), крім поновлення трудової книжки у разі її втрати.

Звертаємо увагу, що в архівному відділі виконкому зберігаються дані щодо ліквідованих підприємств, установ та організацій, які діяли (зареєстровані) в м. Кривий Ріг.

Детальніше ознайомитись з умовам отримання архівних довідок можна завітавши на вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії»), розділ Послуги/Архівні послуги, де розміщено бланки заяв, зразки їх заповнення, інформаційні картки з вичерпним переліком документів.

Звертаємо увагу, що прийом замовників послуг у Центрі «Віза»  («Центр Дії») під час дії воєнного стану  здійснюється лише за ПОПЕРЕДНІМ ЗАПИСОМ або скориставшись  QR-кодами  (за посиланням - https://cutt.ly/LGGucwq).

 

Важливо! Якщо Ви не можете додзвонитися на «Гарячу» лінію Центру «Віза» («Центр Дії»), є можливість звернутися до Контакт-Центру виконкому Криворізької міської ради за телефонами 15-20 (з мобільного оператора «Київстар») та (056) 499-15-20 (з інших мобільних операторів).

 

Ми працюємо для Вас!

#ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
https://viza.kr.gov.ua

e-mail: [email protected]

15 лютого 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради