Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Соцзахист в Центрі адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») - підсумки роботи за 2023 рік

Створено: 2024-01-15 16:50:07Оновлено: 2024-01-15 16:52:09

Якби складно нам не було в ці важкі часи, але, попри військовий стан та інші негаразди, життя триває. Отож, продовжуємо свою працю на благо нашого міста та його мешканців.

Вже звичним стало те, що спеціаліст департаменту соціальної політики виконкому міськради щодня з понеділка по п’ятницю надає консультативну допомогу із соціальних питань у Центрі «Віза» («Центр Дії»), що на площі Молодіжна, 1 (робоче місце № 30).

Так, за результатами 2023 року надано 4 772 послуги мешканцям міста, у тому числі:

-  майже 2,7 тисяч консультацій громадянам, які безпосередньо звернулись до Центру «Віза» («Центр Дії»)            з різних питань, що належать до соціальної сфери, зокрема, це питання стосовно отримання продуктових наборів; соціального і пенсійного забезпечення; виплати матеріальної допомоги та компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі тощо;

-  більше ніж 1,6 тисяч питань було пов’язано з призначенням та виплатою компенсацій за програмою «Прихисток»;

-  прийнято майже 500 заяв на оформлення багатофункціональної електронної «Картки криворіжця».

Отже, на перший погляд, непомітна повсякденна робота – це забезпечення якості та доступності послуг з метою отримання позитивного результату кожним з відвідувачів, яким ми завжди раді і готові допомогти.

Департамент соціальної політики
виконкому міської ради

15 січня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради