Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

На новорічні та різдвяні свята житлові та комунальні послуги криворіжцям надавалися у повному обсязі

Створено: 2015-01-15 11:48:02Оновлено: 2015-01-15 11:53:13

«Фактів невиконання договірних відносин  не було, короткотермінові відключення  електроенергії здійснювалися  в терміни, які  не перевищували  встановлені нормативні акти. А з 24 грудня  у місті взагалі не застосовується  графік аварійних відключень для всіх  груп споживачів», – прозвітував на  січневому засіданні виконкому міськради  начальник управління   благоустрою та  житлової  політики Олександр Катриченко.   

Попри те, що станом  на 1 січня 2015 року  борг  Держказначейства перед  підприємствами та організаціями, що виконували та надавали  послуги за бюджетні кошти, головним розпорядником яких  є управління благоустрою та житлової політики, становить  майже 11 млн. грн,  у Кривому Розі    роботи з благоустрою не припиняються.  І в першу чергу,   це стосується прибирання    вулиць та доріг від снігу.

З 29 грудня  по 14 січня  було  застосовано майже  3 тис. тон посипкової суміші, витрачено понад  12 тис. літрів бензину. У дні посиленого  снігопаду 29 та 30 грудня залучалися  додаткові машини   промислових підприємств.  Загалом,  працювало    більше 140 одиниць техніки.  За останню  добу з 13 на  14 січня   у розчистці центральних доріг   взяли  участь  57 автомобілів.   

Міський голова  Юрій  Вілкул   зауважив: «Центральні дороги - це    добре,  що вони підтримуються у належному стані. Однак,  є прибудинкові території, ділянки поблизу  об’єктів торгівлі, бізнесу,  внутрішньо квартальні дороги, тротуари –  їх  також потрібно прибирати. За цим мають стежити    комунальні підприємства,  управителі, суб’єкти господарювання. Ми маємо  все робити для того,  щоб наші  мешканці отримували  якісні послуги».

Нагадаємо,  що  за правилами  благоустрою у Кривому Розі, зона відповідальності землекористувача  та землевласника   складає  15 метрів від межі його земельної ділянки і зобов’язує їх  утримувати прилеглу територію у належному стані.  

(056)440-04-32, mediakrivbass@ukr.net    


 

15 січня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради