Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Подаруй дитині свято: Подарунки від Діда Мороза отримали ще 33 дитини

Створено: 2015-01-15 16:58:17Оновлено: 2015-01-15 16:59:12

Сьогодні понад 30 вихованців Криворізького спеціалізованого будинку дитини отримали бажані новорічні подарунки. Дідом Морозом для цих малюків стали небайдужі жителі зі всієї Дніпропетровщини, які взяли участь в акції «Подаруй дитині свято».

«Неоціненним подарунком для малюків, які виховуються не в родині, є увага та турбота. Особливо це відчувається на родинні свята, адже вони, як і всі діти, вірять у казку, - сказала начальник відділу лікувально-профілактичної допомоги дітям та матерям облдержадміністрації Наталя Шмалько. - Ми вдячні усім, хто долучився до акції та подарував цим діткам справжнє новорічне диво».

Нагадаємо, що 19 грудня в регіоні стартувала благодійна акція «Подаруй дитині свято», ініційована облдержадміністрацією. У 13 найбільших торговельних центрах Дніпропетровщини були розміщені новорічні ялинки з листами дітей-сиріт, які перебувають в інтернатних закладах, до Діда Мороза. Стати чарівником та здійснити бажання малечі міг кожен небайдужий. Наразі вже передано 642 подарунки, третина з них вже знайшла свого адресата. Інші отримають подарунки найближчим часом.


 

15 січня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради