Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

«Гаряча» лінія Центру «Віза»: з чим звертаються під час воєнного стану

Створено: 2023-12-14 10:16:53Оновлено: 2023-12-14 10:20:15

«Гаряча» лінія Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») - створена для консультування з питань надання адміністративних послуг та не припиняла своєї роботи ні в період пандемії, ні під час воєнного стану. Всі дзвінки на номер 0-800-500-459 – БЕЗКОШТОВНІ. Оператори постійно уважно аналізують тематику звернень та проводять роз’яснення з актуальних питань, інформація щодо яких розміщується на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») та офіційному вебсайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету.

З початку року операторами вже опрацьовано 19585  вхідних дзвінків.

Останніми місяцями на першому місці за кількістю звернень - оформлення статусу дитині, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Право на отримання статусу має дитина, а також особа, яка на час воєнних дій, збройних конфліктів, збройної агресії Російської Федерації не досягла 18 років (повноліття), і в результаті отримала поранення, контузію, каліцтво, зазнала фізичного, сексуального, психологічного насильства, була викрадена або незаконно вивезена за межі України, залучалася до участі у військових формуваннях або незаконно утримувалася, у тому числі в полоні.

Інформація щодо переліку необхідних документів, способу подання та строків виконання вищезазначеної послуги міститься в інформаційних та технологічних картках, ознайомитись з якими, можна на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії»), за посиланням https://viza.kr.gov.ua  у розділі «Послуги виконкомів райрад» (код послуги: 17-42).

Центри соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  видають висновок  оцінки потреб сім’ї (особи)  у соціальних послугах  за адресами:

  • Тернівський район – вул. Каштанова, 48 (8–а міська лікарня);
  • Покровський район – вул. Шурупова, 2 (будівля  виконкому);
  •  Саксаганський район – 1 дільниця – вул.Співдружності, 97 (колишній садок), 2 дільниця – вул. Космонавтів, 43  (колишній садок);
  •  Металургійний район – вул. Соборності, 20;
  •  Довгинцівський район – вул. Дніпропетровське шосе, 16;
  •  Ц-Міський район – вул. Халтуріна, 3б (в приміщенні амбулаторії).

На другому місці за кількістю звернень - питання щодо реєстрації місця проживання та отримання витягу про реєстрацію місця проживання.

Для отримання вищезазначених послуг звертайтесь до відділів реєстрації місця проживання фізичних осіб управління з питань реєстрації місця проживання фізичних осіб департаменту адміністративних послуг виконкому Криворізької міської ради, що розташовані у всіх районах міста,  незалежно від місця розташування житла, у якому потрібно «прописатися».

Звертаємо увагу, що прийом замовників послуг у Центрі «Віза»  («Центр Дії») під час дії воєнного стану  здійснюється лише за ПОПЕРЕДНІМ ЗАПИСОМ або скориставшись  QR-кодами  (за посиланням - https://cutt.ly/LGGucwq).

 

Важливо! Якщо Ви не можете додзвонитися на «Гарячу» лінію Центру «Віза» («Центр Дії»), є можливість звернутися до Контакт-Центру виконкому Криворізької міської ради за телефонами 15-20 (з мобільного оператора «Київстар») та (056) 499-15-20 (з інших мобільних операторів).

 

Ми працюємо для Вас!

#ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
https://viza.kr.gov.ua

e-mail: [email protected]

14 грудня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради