Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Новий сервіс Пенсійного фонду України

Створено: 2017-12-14 16:05:48Оновлено: 2017-12-14 16:08:39

Відповідно до Меморандуму про взаємодію у сфері надання якісних адміністративних, інших  публічних послуг мешканцям міста Кривого Рогу, підписаного  міським головою Вілкулом Ю.Г. та керівниками підприємств міста, у Центрі «Віза» здійснюють  прийом замовників послуг повноважні представники 26 служб, установ, підприємств та організацій, у тому числі і представник управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області. Повноважні представники підприємств, установ – учасників роботи Центру «Віза» забезпечують медійну підтримку, норма-тивний супровід роботи адміністраторів та проведення спільних заходів. Крім того, Центр співпрацює із Пенсійним фондом щодо надання послуг одним пакетом за життєвою ситуацією «Втрата документів».

Сподіваємося для замовників послуг Центру буде корисною наступна інформація:

Пенсійний фонд України надає можливість здійснювати постійний контроль за даними, що можуть впливати на пенсійні права громадян, за допомогою веб-порталу Пенсійного фонду України. Тут зручно і оперативно можна взаємодіяти з органами Пенсійного фонду та дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення до Фонду.

Веб-портал надає електронні послуги кожній особі індивідуально з дотриманням вимог до захисту персональних даних.

Після проходження відповідної процедури реєстрації, коло електронних послуг значно розширюється, надаються наступні  можливості:

  • отримання інформації про страховий стаж, нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески з системи персоніфікованого обліку починаючи з 2000 року (для тих громадян, які працюють чи працювали);
  • отримання пенсійної інформації (для пенсіонерів);
  • формування запитів на попередню підготовку документів;
  • можливість подачі скарг;
  • запис на прийом до фахівців Фонду;
  • отримання інформації про стан розрахунків платників з Пенсійним фондом України (для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців).

На Веб-порталі ПФУ передбачено два способи реєстрації:

- за заявою, для цього необхідно особисто відвідати орган ПФУ;

- он-лайн реєстрація за електронним цифровим підписом (ключем ЕЦП).


Ми працюємо для Вас!
Наша якість - Ваша довіра

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]


 

14 грудня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради