Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Офіс «Я-ВЕТЕРАН»: дайджест новин від ЦНАП «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2023-11-14 14:24:05Оновлено: 2023-11-14 14:26:55

Офіс «Я-Ветеран» Центру «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради продовжує інформувати про останні новини, корисні посилання на інформаційні ресурси які стануть у нагоді ветеранам та їх сім’ям:

Нові можливості для безкоштовного навчання ветеранів, незалежно від рівня освіти, пройти підготовку, перепідготовку або підвищення кваліфікації в Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості (ЦПТО ДСЗ). Це сучасні заклади освіти, які навчають робітничим професіям, актуальним на ринку праці. Заявку на навчання можна подати онлайн.

Продовжується удосконалення грантової програми «єРобота» для ветеранського бізнесу. Ветерани-підприємці відтепер за кошти гранту «єРобота» зможуть оплатити оренду нежитлових приміщень або землі, докладніше тут.

В межах впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської зібрано поради, як діти можуть підтримати друга чи подругу, в яких померла рідна людина. як поводитися з тими, хто переживає втрату, як дорослим  говорити з дитиною про смерть близького та як допомогти їй впоратися з горем. У цьому процесі також дуже важливою є підтримка однолітків.

 

Оформити тимчасовий дозвіл на виїзд дитини за кордон можна буде в «Дії». Після запуску послуги в застосунку батьки зможуть самостійно оформлювати дозвіл. Необхідно, щоб в обох батьків була «Дія». Один із них надсилає заяву про отримання дозволу, а другий з батьків надає згоду онлайн у застосунку, засвідчивши заяву Дія Підписом.

 

Слідкуємо за новинами та надаємо корисну інформацію і надалі

 

“Віза” (“Центр Дії”) - #Разом_до_Перемоги!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

e-mail: viza@kr.gov.ua

https://viza.kr.gov.ua/

 

                                                                                                                                                      

14 листопада 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради