Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЗБИРАЄТЕСЬ НА ПЕНСІЮ? ЗАМОВТЕ АРХІВНУ ДОВІДКУ ПРО СТАЖ РОБОТИ ЧИ ЗАРПЛАТУ В ЦЕНТРІ «ВІЗА»(«ЦЕНТР ДІЇ»)

Створено: 2023-09-14 09:50:43Оновлено: 2023-09-14 09:53:44

Однією з найзапитуваніших публічних послуг, за якою звертаються криворіжці до Центру «Віза» (Центр «Дії»), є послуга щодо отримання архівних довідок соціально-правового характеру та копій документів, які надаються  архівним відділом виконкому Криворізької міської ради.

Для отримання довідки достатньо надати такі документи:

- документ, що посвідчує особу або підтверджує повноваження діяти від імені заявника (у разі подання заяви уповноваженою особою);
- копію трудової книжки (щодо документів, що стосуються трудової діяльності особи), крім поновлення трудової книжки у разі її втрати.

    Важливо! В архівному відділі виконкому Криворізької міської рад зберігаються дані щодо ліквідованих підприємств, установ та організацій, які діяли (зареєстровані) тільки в місті Кривому Розі.

     Звертаємо увагу! Послуга доступна також і в електронній формі через електронний кабінет на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії»). Дізнатися більш докладніше про те, як замовити послугу не виходячи з дому можна за посиланням https://viza.kr.gov.ua/#/news/4364 .

 Це значно зекономить Ваш час!

     Послуга надається безоплатно. Строк надання публічної послуги – до 30 календарних днів.

Документи  можна подати як до Головного  офісу  Центру «Віза» («Центр Дії»), так  і  до  територіальних  підрозділів  з  понеділка  по  п’ятницю,  з 8.00 до 15.30 (технічна перерва  з 12.30 до 13.00), обов’язково  з  урахуванням попереднього запису.

Зареєструватись в електронній черзі можна скориставшись сторінкою «Електронна черга» - «Попередня реєстрація» вебпорталу Центру «Віза» або мобільним застосунком «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза», безкоштовно завантаживши його в GooglePlay за посиланням https://cutt.ly/ey7BNo5 або за допомогою QR-кодів:

 

Ми працюємо для Вас!  

 

Контакти Центру адміністративнихпослуг «Віза»:
e-mail: 
[email protected]

                                                                                                                http://viza.kr.gov.ua

14 вересня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради