Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Підтримка ветеранів Криворіжжя (послуги «Е-Ветеран» та грант «#ВАРТО: ЗОЛОТІ РУКИ!»)

Створено: 2023-08-14 15:31:24Оновлено: 2023-08-14 15:35:00

(коментує управління розвитку підприємництва виконкому

Криворізької міської ради)                              

            

У Центрі адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради та його територіальних підрозділах, у тому числі для криворізьких ветеранів у рамках комплексної послуги «Я-Ветеран», надається 567 видів адміністративних, інших публічних послуг (рішення міської ради від 28.04.2023 №1861 «Про розвиток мережі Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради задля реалізації комплексної послуги «Я - Ветеран» у виконкомі Криворізької міської ради», зі змінами).

Однією з публічних послуг ветеранам та членам їх сімей, які планують розпочати власну справу у комплексному пакеті «Я-Ветеран» є реєстрація ветеранів та членів їх сімей для отримання практичної офлайн допомоги з подання заявки на грант із започаткування та розвитку власного бізнесу.

Також наразі, тривають державні грантові програми, які спрямовані на розвиток підприємництва у місті та в Україні. Так, з метою фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України за ініціативи Українського ветеранського Фонду та підтримки Мінветеранів України в рамках конкурсу «#ВАРТО: ЗОЛОТІ РУКИ!» надаються грантові кошти  у розмірі від 500 тис до 3 млн гривень.

Бажаючи підприємці міста вказаної категорії до 21 серпня 2023 року мають можливість подати заявку на участь у конкурсному відбору проєктів на відкриття та розвиток бізнесу.

На отримання грантової підтримки в межах згаданого конкурсу проєктів мають право:

* ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці;

* юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

Перелік документів та інші деталі задля подання заявки можна знайти в ІНСТРУКЦІЇ ДЛЯ ЗАЯВНИКІВ https://veteranfund.com.ua/.../2023/07/instrukcia_VZR.pdf.

Про те, які документи потрібно подати для участі у грантовому конкурсі та форми звітності для переможців можна дізнатися за посиланням: http://surl.li/juinu.

Управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради, виконкоми районних у місті рад плідно співпрацюють з суб’єктами господарювання з вказаних питань.

Міська влада завжди готова до співпраці і постійно на практиці це доводить.   

Заяви на участь в отриманні послуг можна оформити  з понеділка по п’ятницю з 08.00 до 15.30 (перерва з 12.30 до 13.00) за адресою: пл. Молодіжна, 1, ЦНАП "Віза" ("Центр Дії") виконкому Криворізької міської ради (зала2, робоче місце №35). Прийом ведеться без попереднього запису.

Додаткову інформацію із зазначених питань можна отримати в управлінні розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (50101, м. Кривий Ріг, пр. Металургів, 36Б, каб 415, 417, 418, тел. (0564) 92-13-76, 92-25-89, щоденно з 08.00 до 16.30, перерва з 12.30 до 13.00».

Підтримуємо бізнес ветеранів разом!!

 

14 серпня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради