Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

До уваги суб’єктів господарювання!

Створено: 2015-08-14 12:50:37Оновлено: 2015-08-14 14:46:32

На порталі "Криворізький ресурсний центр" (http://krogerc.info) модуль "Віртуальний бізнес інкубатор" (http://bi.krogerc.info) набув нових можливостей. Підрозділ "Навігатор підприємця" доповнено новим алгоритмом "Відкриття аптеки за наявності приміщення введеного в експлуатацію за відповідною спеціалізацією". Всього на сторінках "Навігатора підприємця" функціонує 23 схематичних алгоритма покрокового проходження етапів відкриття об'єктів бізнесу на території міста.

Щомісяця оновлюється ресурс "Вільні приміщення комунальної власності міста, що пропонуються в орендне користування"  (krogerc.info/freeplacement.html). На його сторінках бажаючі можуть переглянути інформацію про адресу розташування вільного об’єкта або приміщення, його площу, коротку характеристику, номер телефону для зв’язку. Зручний та багатофункціональний фільтр для пошуку інформації, що надає зручності у виборі необхідного об'єкта. Ресурс дозволяє попередньо віртуально оглянути об’єкт, без виїзду на місце, ознайомитися з фотографіями самого приміщення, його схематичним планом, споруди, в якій він розташований. На інтерактивній мультимедійній електронній енциклопедії інфраструктури міста (mediacity.krogerc.info), що функціонує на цьому ж порталі, бажаючі можуть ознайомитись з місцем розташування приміщення, обравши пошук за певним адміністративним районом міста.

З графіком прийому громадян медичними фахівцями можна ознайо-митися на сторінках однойменного ресурсу.

У ресурсі "Міські тарифи" розміщена актуальна інформація щодо діючих тарифів на послуги підприємств, що надають послуги з енерго-, тепло-, водо- газопостачання, експлуатаційні та інші для різних категорій користувачів.

На головній сторінці порталу функціонує рубрика "Методичний посібник зі створення та діяльності об'єднань співвласників багатоквартирного будинку" (надалі – ОСББ). Інформація, розміщена в рубриці, структурована за наступними розділами: "Що таке ОСББ?", "Переваги створення", "Правові засади", "Етапи створення ОСББ", "Права та обов’язки", "Управління ОСББ", "Майно та гроші", "Законодавчі та нормативно-правові акти" тощо.

З переліком об'єднань співвласників багатоквартирного будинку, діяючих на території міста, можна ознайомитися на сторінках ресурсу "ОСББ".

Звертаємо увагу, що переглянути інформацію щодо оновлених ресурсів можливо не тільки у мережі Інтернет, але й за допомогою сенсорних інформаційних кіосків, що функціонують на території адміністративних районів міста.

Сподіваємося, що актуальна інформація, розміщена на порталі, допоможе Вам заощадити час. Бажаємо успіхів!


 

14 серпня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради