Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У Кривому Розі відповідально підходять до організації літнього відпочинку дітей

Створено: 2015-08-14 15:45:40Оновлено: 2015-08-14 15:58:16

Міська влада  потурбувалася про те, щоб оздоровити максимальну кількість маленьких криворіжців, організувати цікаве та змістовне дозвілля для хлопців та дівчат. Координував цю роботу міський штаб з організації  відпочинку, оздоровлення та зайнятості дітей і молоді.

На 6 серпня у 3-х комунальних дитячих оздоровчих таборах оздоровлено 3 362 дитини: 1 784 - у ДОТ «Слава», 755 –у «Сонячному» та 823 - у «Корчагінці».

Протягом червня-липня на базі з шкіл та позашкільних навчальних закладів працювало 117 тимчасових закладів відпочинку з денним перебуванням. Тут відпочило більше 18 тис. хлопців та дівчат. 410 дітей харчувалися за рахунок бюджетних коштів.

 Усі заклади оздоровлення та відпочинку були відкриті згідно з актами прийому, із санстанцією погоджені приблизні 2-х тижневі меню.

Цього літа маленькі криворіжці (діти пільгових категорій) набиралися сил та наснаги до нового навчального в оздоровчому центрі соціальної реабілітації санаторного типу «Перлина Придніпров’я» та Українському дитячому центрі «Молода гвардія» (м. Одеса). Протягом 9 змін у «Перлині Придніпров’я» оздоровлено 108 дітей. У «Молодій гвардії» за 7 змін відпочило 53 дитини, а 8 серпня на восьму зміну до центру відправили 2-х дітей, які позбавлені батьківського піклування.

«Значну роль в оздоровленні дітей відіграють підприємства та галузеві міські комітети профспілок. В оздоровчих таборах, які належать підприємствам металургійної та гірничодобувної промисловості, пансіонатах, профілакторіях, базах відпочинку планується оздоровити та забезпечити відпочинком близько 10 тисяч дітей»,- повідомила начальник міського комітету у справах сім’ї та молоді Світлана Лавренко.

На постійному контролі міської влади - питання якісного і різноманітного харчування дітей, забезпечення громадського порядку в місцях відпочинку та оздоровлення дітей.


 

14 серпня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради