Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Кривий Ріг потурбується про кожну родину військового, що несе службу в зоні АТО - про це повідомив на серпневому засіданні виконкому міськради перший заступник міського голови А.Гальченко

Створено: 2014-08-14 16:26:46Оновлено: 2014-08-14 16:32:08

Кривий Ріг потурбується про кожну родину військового, що несе службу в зоні АТО - про це повідомив на серпневому засіданні виконкому міськради перший заступник міського голови, голова міського Штабу допомоги криворізьким військовослужбовцям, які виконують військовий обов’язок Андрій Гальченко.

Він зазначив, що питання про це постало під час поїздок у зону АТО, коли представники міського штабу спілкувалися із бійцями, дізнавалися про їхні проблеми, про ті питання, які хвилюють їх рідних. Всі вони обов’язково розглядалися і вирішувалися. Але то було фрагментарно. «Ми зрозуміли, що потрібно упорядкувати та систематизувати цю роботу. Разом із колегами, членами міського Штабу, ми розробили комплексну програму з реалізації підтримки родин військовослужбовців – учасників АТО», - зазначив Андрій Гальченко.

Серед пріоритетів: надання одноразової матеріальної допомоги родинам загиблих бійців (на сьогодні таку допомогу у розмірі 100 тис.грн. отримали 8 родин), забезпечення безкоштовним харчуванням дітей у загальноосвітніх та дошкільних закладах, а також їх оздоровлення у дитячих таборах (безкоштовне). «Також плануємо за рахунок міського бюджету відшкодовувати родинам витрати за квартплату. Обов’язково має бути медичне страхування для таких сімей. Лікування - лише безкоштовне. Разом із районами та волонтерами ми будемо відпрацьовувати питання по кожній родині індивідуально стосовно вирішення тих проблем, які не увійшли до програми », - підкреслив перший заступник міського голови.

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net         


 

 

14 серпня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради