Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ПЕРЕВІРИТИ ЦІЛЬОВЕ ВИТРАЧАННЯ АЛІМЕНТІВ? ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО ЦЕНТРУ «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ»)!

Створено: 2023-07-14 10:23:20Оновлено: 2023-07-14 10:26:05

Сплачуєте аліменти, однак не впевнені, що отримувач використовує їх в інтересах дитини? На допомогу прийде Центр  «Віза» («Центр Дії»)!

Нерідкими є випадки, коли платник аліментів добросовісно виконує свої аліментні зобов’язання, однак має обґрунтовані побоювання, що відповідні кошти витрачаються стягувачем для задоволення власних потреб, а не потреб дитини. В такому разі, за наявності сумнівів щодо цільового використання аліментів, платник має можливість звернутись до відповідних органів з метою перевірки цільового використання коштів. Як саме це зробити?

Для отримання  зазначеної  послуги  необхідно звернутися  до  Центру  «Віза» («Центр Дії») та надати відповідний пакет документів:

  • заяву встановленого зразка;
  • копію документа, що посвідчує особу заявника, у тому числі копію документа з відображенням інформації в електронному вигляді, що міститься у паспорті громадянина України у формі картки отриманого з Єдиного державного вебпорталу електронних послуг «Портал Дія»;
  • копію свідоцтва про народження дитини (з 14 років - копія паспорта дитини);
  • розрахунок заборгованості зі сплати аліментів за останні 12 місяців, виданий відповідно до Інструкції з організації примусового виконання рішень.    

 

  Бланки заяв та зразки заповнення, а також адреси територіальних підрозділів можна переглянути за посиланням https://viza.kr.gov.ua/#/services_all

           Послуг анадається безоплатно.

           Строк надання публічної послуги – до 30 календарних днів.

Документи  можна подати як до Головного  офісу  Центру «Віза» («Центр Дії»), так  і  до  територіальних  підрозділів  з  понеділка  по  п’ятницю,  з 8.00 до 15.30  (технічна перерва  з 12.30 до 13.00), обов’язково  з  урахуванням попереднього запису.

Зареєструватись в електронній черзі можна скориставшись сторінкою «Електронна черга» - «Попередня реєстрація» вебпорталу Центру «Віза» або мобільним застосунком «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза», безкоштовно завантаживши його   в   GooglePlay   за   посиланням  https://cutt.ly/ey7BNo5 або за допомогою QR-кодів: 

 

Ми працюємо для Вас!

#ВсебудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративнихпослуг «Віза»:
e-mail: 
[email protected]

http://viza.kr.gov.ua

14 липня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради