Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ОНЛАЙН-ПРИЙОМИ В КОНТАКТ-ЦЕНТРІ!

Створено: 2023-07-14 16:10:30Оновлено: 2023-07-14 16:11:36

Згідно з нашими анонсами, у Контакт-центрі 1520 відбулися заплановані на цьому тижні онлайн-прийоми керівників органів місцевого самоврядування. 

10.07.2023 на актуальні питання відповідав в.о. начальника управління транспорту та телекомунікацій виконкому Криворізької міської ради  – Павло КАТРИЧЕВ, щодо:

-  порушення ПДР водіями маршрутних таксі;

-  відновлення роботи маршруту № 15;

-  урегулювання графіку руху маршруту № 35;

-  встановлення кондиціонерів у громадському транспорті.

11.07.2023 онлайн-прийом був за участі заступника голови Саксаганської районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Вадима БЕРШАДСЬКОГО, до якого мешканці звернулись з питаннями:

-  щодо ремонту покрівлі;

- відновлення благоустрою після ремонтних робіт АТ «Криворізька теплоцентраль».

12.07.2023 криворіжці мали змогу поспілкуватись з начальником відділу дорожньо-мостового господарства управління благоустрою та дорожньо-мостового господарства департаменту розвитку інфраструктури міста виконкому Криворізької міської ради Оксаною СКРИПІЙ. Запитували щодо:

-     заміни опор електропостачання;

-     ремонту асфальтового покриття на прибудинкових територіях ;

-     обрізки дерев на прибудинкових територіях;

-     відновлення зовнішнього освітлення.

            Завершився цей тиждень онлайн-прийомом начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконкому Криворізької міської ради Олега КУРБАТОВА, який провели 13.07.2023. Запитували щодо:

-  роботи сирен повітряної тривоги;

-  створення укриття у дитячому садочку на мікрорайоні «Східний-2». 

Онлайн-прийоми – один з важливих напрямків роботи Контакт-центру виконкому Криворізької міської ради. Слідкуйте за нашими анонсами та не втрачайте можливість вирішити свої питання онлайн.   

 

Дякуємо за довіру!

14 липня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради