Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

К. Павлов: Незважаючи на карантин, необхідно в школах виконати максимальну кількість ремонтів - дітям має бути комфортно

Створено: 2020-07-14 14:45:09Оновлено: 2020-07-14 14:46:00

З початку року у 150 освітніх закладах Кривого Рогу, незважаючи на карантин, проводяться капітальні та поточні ремонти. З них, у восьми закладах капремонти вже виконані. Більшість - на завершальному етапі.   

На разі, у  школах №46 та №125 Покровського району тривають капітальні ремонти спортивних залів. Виїзну робочу нараду в школах провів радник міського голови  Костянтин Павлов.

«Зараз оновлюємо дитячі дошкільні заклади, капітально ремонтуємо школи та створюємо комфортні умови для проведення занять з фізичного виховання школярів. Це  - інвестиція в розвиток наших дітей, їх здоров’я», - зазначив Костянтин Павлов.  

У спортивній залі школи №46 відновили   вентиляційну систему, замінили вікна на енергозберігаючі, встановили нові імпортні батареї та економні лампи в залі та роздягальнях. Також, настелили спеціальне спортивне покриття на підлогу спортзали. Будівельники вийшли вже на фінішну пряму і об’єкт здадуть до першого вересня.

У  спортзалі школи №125 будівельники відремонтували стіни, стелю, модернізували освітлення та замінили вікна на пластикові енергозберігаючі. Встановили нові радіатори. До початку нового навчального року, всі роботи будуть виконані.

«Залишається замінити підлогу у спортзалі. Ми розуміємо, що в першу чергу відремонтували стіни і стелю, але підлога потрібна теж нова. Я особисто проконтролюю, щоб управління освіти та науки запланувало в найкоротший термін ремонт підлоги спортзалу школи №125. Тому що сучасні шкільні спортзали повинні бути не тільки світлі та з гарним спортивним інвентарем, а також з спеціальним покриттям на підлозі, яке призначене для регулярних та інтенсивних навантажень»,- підкреслив К. Павлов.

14 липня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради