Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У Кривому Розі планується збільшити фінансування на соціальну сферу, ремонти доріг та придбання автобусів великої місткості

Створено: 2017-07-14 15:55:47Оновлено: 2017-07-17 15:41:59

На липневому засіданні Криворізького виконкому начальник фінансового управління Олена Рожко доповіла, що більшу частину цих грошей планується направити на вирішення питань в сфері ЖКГ і ремонти доріг. «За дорученням мера Юрія Вілкула кошти планується направити на ремонти ліфтів, озеленення, на оплату електроенергії - для того, щоб місто освітлювалося в нічний час доби. Пропонується виділити додаткові кошти на ремонти і будівництво доріг, а також на купівлю 17 автобусів великої місткості».

Також планується виділити додаткові гроші на підготовку дитячих спортивних шкіл до нового навчального року, капремонти установ культури. «Крім того, народним депутатом Костянтином Павловим залучені кошти з держбюджету, які, за його пропозицією, будуть спрямовані на ремонти 4 навчальних закладів: школи № 62, 49 гімназії, 44 школи та навчально-виховного комплексу №38», - зазначила Рожко.

Також гроші будуть спрямовані на соціальну підтримку жителів міста: виплату матеріальної допомоги людям з особливими потребами, оздоровлення дітей-інвалідів та дітей із сімей учасників АТО. Всі ці питання будуть винесені на XXIV сесію міськради, пленарне засідання якої відбудеться 26 липня.

14 липня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради