Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У місті необхідно припинити функціонування наявних місць стихійної торгівлі

Створено: 2011-07-14 13:32:57Оновлено:

На засіданні виконкому, яке було проведено 13 липня, начальник управління розвитку підприємництва Ірина Рижкова доповідала про організацію торговельного обслуговування населення у весняно-літній період 2011 року.

Зокрема вона відзначила, що на території міста продовжують функціонувати осередки стихійної торгівлі, на яких щоденно здійснюють продаж продовольчих та непродовольчих товарів у невстановлених місцях: із землі, саморобних конструкцій, машин, із порушенням вимог чинного законодавства. На що міський голова Юрій Вілкул зауважив: «Це необхідно негайно припинити, тим паче, що у місті є всі умови для належної торгівлі. Нас турбує здоров’я і життя кожного мешканця Кривого Рогу, безпека кожної людини».

Усі відповідні служби повинні докласти максимум зусиль та посилити роботу щодо припинення суб’єктами господарювання порушень чинного законодавства. Ураховуючи, що відповідно до Закону України, питання ліквідації стихійної торгівлі покладено на правоохоронні органи, виконкомом міськради до міського управління внутрішніх справ направлено листа стосовно вжиття дієвих заходів щодо остаточної ліквідації стихійної торгівлі.

 (0564)92 13 03, [email protected]


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради