Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Проведено пленарне засідання ХХVІІ сесії Центрально-Міської районної у місті ради

Створено: 2010-06-14 13:35:41Оновлено:

11 червня було проведено пленарне засідання ХХVІІ сесії Центрально-Міської районної у місті ради, де розглядалися та були затверджені заходи соціально-економічного та культурного розвитку району на 2010 рік.

До переліку заходів надійшли питання щодо обсягів робіт промислових підприємств Центрально-Міського району.

У поточному році поновлено роботу промислових підприємств ВАТ "ІВП "Енергія", ВАТ "Криворіжгірмаш", які припиняли свою виробничу діяльність внаслідок відсутності у 2009 році попиту на їх продукцію.

На ВАТ "Криворізький міськмолокозавод № 1" у 2010 році очікується зростання обсягів виробництва молочної продукції на 171 % від досягнутого у 2009 році.

Щодо випуску нових видів продукції, то у 2010 році на ВАТ "Криворізький турбінний завод "Констар" заплановано розширення номенклатури виробництва кілець та збільшення виробництва високотехнологічної продукції. ПОГ Криворізьке УВП УТОС планує встановити цього року лінію для виробництва гофрокартону. На Дослідному заводі ВАТ "КриворіжНДПІрудмаш" у 2010 році виробнича діяльність буде спрямована на освоєння нових позицій запасних частин та впровадження у виробництво серійних видів продукції для підприємств гірничодобувних комплексів Кривбасу.  

Основною метою політики у сфері підтримки підприємництва є формування сприятливого бізнес-середовища у районі. Так, у 2010 році заплановано відкриття 45 об'єктів торгівлі, 30 об'єктів побутового обслуговування, 6 об'єктів ресторанного господарства, 2 об'єкти сфери відпочинку та розваг, на яких додатково будуть створені нові робочі місця у кількості 140 одиниць.

З метою соціального захисту малозабезпечених громадян, сімей з дітьми, інвалідів, ветеранів війни та праці, пенсіонерів, громадян, постраждалих від аварії на ЧАЕС планується надання матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення району на суму 221,0 тис.грн. та державних соціальних допомог і компенсацій на 43,5 млн.грн. із бюджетів усіх рівнів.

Також у Центрально-Міському районі заплановано ряд ремонтних робіт та реконструкцію у закладах соцкультпобуту.
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради