Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«єМАЛЯТКО»: ІМЕННІ ВПОДОБАННЯ КРИВОРІЖЦІВ У КВІТНІ-ТРАВНІ 2021 РОКУ

Створено: 2021-05-14 11:55:52Оновлено: 2021-05-14 12:01:49

Як назвати дитину? Віддати перевагу традиційним іменам чи унікальним? Такі питання хвилюють батьків ще до народження малюка. У ролі порадників виступають – родичі, близькі, друзі, колеги і кожен пропонує свій варіант, починаючи з рідкісних імен та закінчуючи запозиченими. Список досить великий і підібрати гарне ім’я дитині – тільки справа смаку.

Пропонуємо до Вашої уваги рейтинг найпопулярніших імен, якими назвали новонароджених криворіжців у квітні-травні 2021 за версією «єМалятко».

Хлопчики: Роман, Артем, Максим, Михайло, Ярослав, Арсеній

Рідкісні імена: Дамір, Мартін, Савелій, Лев, Аврам

Дівчата: Кіра, Аліса, Єлизавета, Катерина, Поліна, Аріна

Рідкісні імена: Стефанія, Мадіна, Лєя, Асія, Аделіна

Cкористатися послугою «єМалятко» у Кривому Розі можна у будь-якому пологовому будинку Кривого Рогу (КНП «Криворізький перинатальний центр зі стаціонаром» КМР; КНП «Криворізький міський клінічний пологовий будинок №1» КМР; КНП «Криворізька міська лікарня №7» КМР), Центрі адміністративних послуг «Віза» його територіальних підрозділах та в Криворізьких відділах ДРАЦС.

15 ТРАВНЯ ТРАДИЦІЙНО ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СІМ’Ї.

З цієї нагоди управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради бажає Вам та Вашим рідним міцного здоров'я, щастя та непохитної твердості родинних стосунків. Нехай це свято стане для кожного з нас продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень для кожної сім´ї. Нехай кожна мить, проведена поряд з рідними, приносить Вам тільки радість, усмішку, гармонію в душі і гарний настрій!

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

Наші контакти:

Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради:    м. Кривий Ріг, майдан Праці, 1; e-mail: [email protected].;

Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected].

 

14 травня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради