Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Інформаційна зустріч з головами громадських організацій з обговорення актуальних питань підприємництва

Створено: 2014-05-14 15:22:08Оновлено: 2014-05-14 15:28:48

Прес-реліз
інформаційної зустрічі з головами громадських організацій з обговорення актуальних питань підприємництва 13.05.2014

За ініціативою міського голови Вілкула Ю.Г. щодо активізації роботи з громадськими організаціями міста, що співпрацюють з підприємницькою спільнотою, у центрі надання адміністративних послуг «Муніціпальний центр послуг м.Кривого Рогу», заступником міського голови Подоплєловою Н.Л. проведено зустріч з головами вищевказаних громадських організацій. На теперішній час в місті обліковано 17 громадських організацій підприємців за різними галузями та напрямками діяльності.

Мета зустрічі: визначення актуальних питань, що турбує підприємницьку спільноту міста, налагодження конструктивного діалогу між владою та бізнесом по вирішенню цих питань.

Під час зустрічі обговорювалися питання щодо процедури оренди об’єктів комунальної власності міста; проведення конкурсу з автоперевезення; роботи ринків; плати за землю; процедури оформлення права на нерухоме майно/землю; участь суб’єктів господарювання у державних закупівлях; створення дорадчих органів – суб’єктів господарювання з надання ритуальних послуг тощо.

За результатами проведеної зустрічі також запропоновано надати фахові пропозиції до проекту рішення міської ради «Про шляхи реалізації заходів щодо розвитку малого й середнього підприємництва в місті».

Такі зустрічі планується проводити системно. Враховуючи те що місцева влада визнає громадський контроль, як дієвий захід діалогу влади і бізнесу, вирішено об’єднати зусилля громадських організацій підприємців в роботі з питань дебюрократизації бізнесу.

Управління розвитку підприємництва
виконкому міської ради

14 травня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради