Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

БУДЬТЕ УВАЖНІ – ПОСЕРЕДНИКИ БЕЗ ПОВНОВАЖЕНЬ!

Створено: 2018-03-14 09:23:23Оновлено: 2018-03-14 09:28:04

Центр «Віза», в черговий раз, звертається до криворіжців з проханням не витрачати кошти на посередників, які придумали «торгувати» електронною чергою для реєстрації на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Вартість їх послуги в окремих турфірмах становить 500 грн. При цьому, ніяких повноважень з паспортних питань вони не мають, відповідальності та обов’язків не несуть.

Як приклад, сьогодні до Центру «Віза» звернулась мешканка Покровського району, яка через сайт «ОLХ» знайшла об’яву про те, що одним із туристичних агентств цього ж району надаються послуги з  реєстрації до черги на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Зі слів заявниці: «Я стала жертвою шахраїв. Виявилося брехнею те, що попередня реєстрація до черги коштує      500 грн. Я прийшла до Центру «Віза» та переконалася, що зазначена послуга є безкоштовною та доступною для кожного громадянина України».

Приклади документів, які надаються посередниками для оформлення закордонного паспорта у Центрі «Віза»

З метою запобігання корупційним ризикам, у разі виявлення незаконних вимог службовців паспортних офісів ЦНАПу «Віза» прохання інформувати на  нашу «гарячу лінію»: 0-800-500-459, електронну пошту: [email protected],  електронну пошту заступника міського голови podoplelova@kr.gov.ua, яка за розпорядженням міського голови організовує та координує роботу з питань реалізації державної політики в напрямках комплексного реформування процедур надання адмінпослуг та набуття органами місцевого самоврядування Кривого Рогу повноважень від органів державної влади з надання окремих адмінпослуг.

 Ми працюємо для Вас!
Наша якість- Ваша довіра

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]


 

14 березня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради