Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про відстеження результативності регуляторного акту

Створено: 2020-02-14 11:03:30Оновлено: 2020-02-14 11:05:21

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» в місячний термін з 15.02.2020  здійснюються заходи з періодичного відстеження результативності регуляторного акта – рішення виконкому міської ради від 09.01.2013 №25  «Про проведення конкурсу з організації та управління рухом міського пасажирського транспорту загального користування в м. Кривому Розі» за показниками: запровадження GPS-систем (GPS система – це комплекс технічних засобів і програмного забезпечення для автоматизованих контролю та управління рухом транспортних засобів) на міських автобусних маршрутах загального користування; задоволення потреб мешканців міста в якісному наданні послуг пасажирського транспорту; підвищення безпеки перевезення пасажирів; дотримання водіями затверджених схеми та розкладу руху; здійснення постійного он-лайн контролю за роботою пасажирського транспорту на міських маршрутах загального користування.

Цілі прийняття проекту: залучення на конкурсних засадах суб'єктів господарювання для виконання функцій з організації та управління рухом пасажирського транспорту й підготовки інформації про роботу перевізників.

Вказане рішення оприлюднено в міській комунальній газеті «Червоний гірник» від 15.01.2013 та розміщено на офіційному веб-сайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету в мережі Інтернет www. kr.gov.ua a у підрозділі  «Регуляторна політика» розділу «Законодавство України»Þ «Реєстр діючих регуляторних актів Криворізької міської ради, її виконкому».

 Зауваження та пропозиції в письмовій формі приймаються з 15.02.2020 в місячний термін:

- відділом транспорту і зв’язку виконкому Криворізької міської ради (50101, м.Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1, (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна,1, каб.364, тел.74-70-49, електронна адреса:  [email protected] ),

управлінням розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна,1, каб.510, тел.74-39-72, електронна адреса: [email protected] ).

А також на електронні поштові скриньки виконкому міської ради [email protected]  і виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: [email protected], dlg_vk@riad.com.ua, [email protected], [email protected][email protected], [email protected], [email protected].

Додаткову інформацію із зазначених питань можна отримати в управлінні розвитку підприємництва виконкому міської ради (50101, м.Кривий Ріг, пл.Молодіжна, 1, каб. 512, 513, тел. 92-25-89).

З графіком здійснення заходів з відстеження результативності регуляторних актів; реєстром діючих регуляторних актів Криворізької міської ради та її виконкому; заходами щодо реалізації в місті державної регуляторної політики у 2020 році можна ознайомитися на офіційній сторінці Криворізької міської ради та її виконавчого комітету  в мережі Інтернет у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Законодавство» http://kr.gov.ua; з  переліком чинних регуляторних актів із зазначенням дати набрання чинності, строку проведення базового, повторного та періодичного відстеження їх результативності та інформації про їх оприлюднення;  планом  діяльності міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів, які містять види і назви проектів, цілі їх прийняття, строки підготовки проектів, найменування органів і підрозділів, відповідальних за розроблення проектів регуляторних актів, дату їх внесення на розгляд регуляторного органу та посилання на місце оприлюднення на Єдиному державному вебпорталі відкритих даних https://data.gov.ua

 

14 лютого 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради