Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Хто ще не вніс зміни до установчих документів неприбуткових підприємств, установ та організацій?!

Створено: 2018-02-14 14:08:47Оновлено: 2018-02-14 14:11:42

Неприбуткові підприємства, установи та організації, внесені до Реєстру неприбуткових установ та організацій, на день набрання чинності Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування неприбуткових організацій» повинні були до 1 липня 2017 року привести у відповідність до вимог Податкового кодексу України свої установчі документи.

Виконавчий комітет Криворізької міської ради проводив активну інформаційну компанію з цього питання та забезпечив всі умови для подачі документів зазначеними юридичними особами, зокрема, подати документи для внесення змін можна в 10 офісах у кожному районі міста. Однак, на сьогоднішній день зустрічаються непоодинокі випадки, коли неприбуткові організації не виконали вимоги законодавства у встановлений строк.

У зв’язку з цим, виконавчий комітет Криворізької міської ради нагадує порядок приведення статутів у відповідність до чинного законодавства. Внести зміни можна звернувшись до управління з питань реєстрації виконкому міської ради, Центру адміністративних послуг «Віза» або його територіальних підрозділів та надавши:

1. заяву;

2. рішення про внесення змін;

3. квитанцію про сплату адміністративного збору, встановленого на законодавчому рівні;

4. статут в новій редакції.

Звертаємо увагу, що відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» підписи на статуті та на рішенні про зміни підлягають нотаріальному посвідченню.

Ми працюємо для Вас!

Наші контакти:

• Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради:

м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 30; тел. 92-03-34, 92-03-22, 74-29-49;     e-mail: [email protected].

• Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected].


 

14 лютого 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради