Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Офіс «Я-ВЕТЕРАН»: дайджест новин від ЦНАП «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2023-12-13 14:55:49Оновлено: 2023-12-13 14:59:14

Мінветеранів послідовно реалізує проєкт «Розвиток спорту для ветеранів» в межах створення безбар’єрного простору в Україні. Проєкт передбачає, зокрема, створення комплексної системи залучення ветеранів та членів їхніх родин до занять різними видами спорту, в тому числі адаптивними; розширення мережі безбар’єрних закладів, які враховують потреби ветеранів й ветеранок , осіб з інвалідністю, в містах та регіонах; забезпечення підготовки відповідних фахівців (тренерів); створення належної спортивної інфраструктури по всій країні, розвиток ветеранського спорту в закладах вищої освіти та в територіальних громадах за моделлю “рівний з рівним”. Детальніше за посиланням.

 

Відтепер українці, чиє житло було пошкоджене внаслідок бойових дій, зможуть отримати допомогу для проведення капітального ремонту своїх домівок завдяки черговому етапу програми єВідновлення «капітальний ремонт пошкодженого житла».

 

Сервіс заміни посвідчення водія в Дії став ще зручнішим. Відтепер у застосунку можна замовити доставку нового документа у відділення Укрпошти чи кур’єром. Також МВС разом з Мінцифри запускає таку послугу, як онлайн перереєстрація авто.

 

У застосунку Дія можна знайти найближчий Пункт незламності, перевірити в ньому наявність послуг та прокласти маршрут. Це дасть змогу зручно й швидко вибрати найближчий пункт, щоб отримати необхідні опції під час відключень світла, залишатися на зв’язку та мати доступ до інтернету навіть в умовах блекаутів.

 

 

Слідкуємо за новинами та надаємо корисну інформацію і надалі

 

Віза” (“Центр Дії”) - #Разом_до_Перемоги!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

 

e-mail: [email protected]

                                                     https://viza.kr.gov.ua/

13 грудня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради