Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Чи можливо у Центрі «Віза» («Центр Дії») замовити паспорт громадянина України у вигляді книжечки?

Створено: 2023-12-13 11:48:52Оновлено: 2023-12-13 11:51:52

Криворіжці активно користуються мобільним застосунком  Дія, та все більше оформлюють паспорт громадянина України у формі ID – картки.

Однак, для деяких громадян постає принциповим питання отримання паспорта громадянина України у вигляді КНИЖЕЧКИ зразка 1994 року та чи можливо замовити такий паспорт у Центрі «Віза» («Центр Дії»)?

Відповідаємо: переліком  адміністративних, інших публічних послуг, що надаються через Центр «Віза» («Центр Дії»), затвердженого рішенням Криворізької міської ради від 14.12.2021 №1010, зі змінами, не передбачено послугу «Видача паспорта громадянина України у вигляді книжечки».

Інформуємо, що відповідно до Тимчасового порядку оформлення і видачі паспорта громадянина України, затвердженого наказом Міністерства внутрішніх справ України від 06 червня 2019 року № 456, громадяни України  мають право отримати паспорт зразка 1994 року у формі книжечки, звернувшись виключно  до Державної міграційної служби.

Разом з тим нагадуємо, що паспорт у формі ID-картки є сучасним і має дуже високий ступінь захищеності та виключає підробку документів.

 У місті Кривому Розі  кожний громадянин України,  може  отримати паспорт у формі  ID-картки, звернувшись  як до Головного  офісу  Центру «Віза» («Центр Дії»), так  і  до  територіальних  підрозділів  з  понеділка  по  п’ятницю з 8.00 до 15.30 (технічна перерва  з 12.30 до 13.00), обов’язково  з  урахуванням попереднього електронного запису.

Записатись на прийом можна за допомогою:

1)   веб-порталу Центру «Віза» («Центр Дії»), скориставшись вкладкою «Попередня реєстрація» за посиланням.

2) безкоштовно завантаживши мобільний застосунок IS-Line Krivoy Rog (VIZA) в GooglePlay або App Store. чат-ботів у популярних месенджерах Viber та Telegram.   

Все буде Україна!

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»  («Центр Дії»):
e-mail:
[email protected],

http://viza.kr.gov.ua/


13 грудня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради